Online Workshop

"Zo, nu ga ik op zoek naar een échte leuke baan!"

3 januari 19.00 - 21.00 uur

Het is avond en je ziet alweer op tegen de volgende ochtend, omdat je dan weer moet werken. MOET werken inderdaad. Zo voelt het ook. Pff. Hoe lang moet je daar nog werken? Dat thuiswerken bevalt je trouwens wel. Dan zie je tenminste niemand en kun je af en toe even wat anders doen. Zelfs de huishoudelijke klusjes waar je normaal geen zin in hebt, zijn dan een welkome afwisseling. Hoe lang kan dit nog doorgaan?

Het liefst zou je vandaag je baan opzeggen. Dat kan natuurlijk niet, want dat huis moet ook betaald worden. Dat is de grootste reden dat je er nog werkt. Zekerheid. Die inkomsten zijn nodig. Je weet het gewoon niet meer. Het voelt alsof je vast zit.

Daarnaast kun je toch niet aan je omgeving vertellen dat je nu alwéér een andere baan gaat zoeken? Ze zien je aankomen! Wat zullen ze dan wel niet van je denken? De vorige baan duurde ook maar een jaar en die daarvoor ook en het had echt niet langer moeten duren. Je omgeving ziet dat je ongelukkig bent in je baan en probeert je te helpen door advies te geven: “joh er zijn genoeg banen, ga gewoon wat proberen”. Of “je hebt toch een goed salaris?” Iedereen zegt iets anders, maar je hebt er niets aan. Je merkt dat het je onzeker maakt en je daardoor helemaal niet meer weet wat je moet doen. 

Hoe vind je nu eindelijk die droombaan waar je wél gelukkig in bent en waar je voor langere tijd kunt blijven zonder dat je verveeld raakt?

Workshop droombaan

Daarom geef ik mijn online workshop Zo, nu ga ik op zoek naar een échte leuke baan!”

In deze workshop help ik je op weg om de eerste stap te zetten om jouw droombaan in beeld te krijgen. In 2,5 uur tijd ga je samen met andere deelnemers aan de slag om te ontdekken hoe werkgeluk er voor jou uit ziet en wat jou motiveert in je werk. Aan de hand van praktische oefeningen heb jij straks een deel van jouw droombaan in beeld!

Voor wie is deze workshop?

 • Je bent bijna of in de dertig en begint nu al voor de zoveelste keer aan een baan

 • Je merkt dat je het jobhoppen zat wordt

 • Maar je weet niet hoe je het aan moet pakken. Jouw gedachten gaan alle kanten op.

 • Je bent bang om weer de verkeerde keuze te maken: is het dit keer dan wél de baan voor jou? Wat als je wéér in dezelfde situatie komt?

 • Je ziet andere mensen wél gelukkig zijn met hun baan, carrière maken en een goed salaris verdienen. Hoe doen ze dat toch?

 • Je wilt weer (werk)gelukkig worden!

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Hoe zou het voor je zijn als je weet:

 • Waar jij jouw werkgeluk uit haalt

 • Waar jij jouw motivatie uit haalt in je werk

 • Wat jou energie geeft in je werk en wat energie slurpt

 • Welk bedrijf bij je past

 • Hoe je zelfverzekerd wordt in het vinden van een nieuwe baan

 • Hoe je alle beren op de weg tackelt wanneer je op zoek gaat naar een andere baan

Daarom geef ik mijn online workshop "Zo, nu ga ik op zoek naar een échte leuke baan!”

In deze workshop help ik je op weg om de eerste stap te zetten om jouw droombaan in beeld te krijgen. In 2 uur tijd ga je samen met andere deelnemers aan de slag om te ontdekken hoe werkgeluk er voor jou uit ziet en wat jou motiveert in je werk. Aan de hand van praktische oefeningen heb jij straks een deel van jouw droombaan in beeld!

Deelname aan de workshop kost € 37.

Enkele reviews van een eerdere deelnemers

FAQ

Ik heb al eerder een training of masterclass gevolgd, heb ik hier dan wel wat aan?

Jazeker! Heb je al eerder mijn masterclass “Ontdek jouw droombaan” gevolgd? Dan is dit de perfecte aanvulling! In deze workshop ga ik namelijk nog een stap verder dan in de masterclass. Als je de masterclass al waardevol vond, kun je nagaan wat dit je oplevert!

Ik heb echt geen idee welke baan bij mij past, moet ik hier dan wel mee beginnen?

Ja! Juist dan! Je gaat zoveel nieuwe informatie krijgen over jouw droombaan. Je gaat daadwerkelijk aan de slag met een deel concreet maken. Dus als eerste stap zou dit prefect zijn!

Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Is dit dan wel voor mij?

Weer is het antwoord ja! Met alles wat ik doe, kijk ik nooit alleen naar jouw droombaan. Ik bekijk altijd het complete plaatje. Jij neemt jezelf overal mee naartoe, dus verwacht ook hier nog wat persoonlijke ontwikkeling. Zelfs in die twee uurtjes!

Is er een replay aanwezig?

Nee helaas, erbij zijn is meemaken!

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Enkele reviews van een eerdere deelnemers

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.