Online Workshop

Ontdek jouw drijfveren en vind jouw droombaan
Weer gelukkig in je werk!

20 mei 09.30 - 12.30 uur

Niet weten welke baan bij je past en wat jouw drijfveren zijn, kan erg frustrerend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je vastzit in een baan die niet bij jou past en waar je geen voldoening uit haalt. Dat kan leiden tot stress, demotivatie en uiteindelijk zelfs burn-outklachten. Het vinden van jouw droombaan is niet altijd even makkelijk. Het kan soms aanvoelen alsof jouw ideale baan niet bestaat of dat je niet weet wat jou écht gelukkig maakt op werkgebied.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • Als je weer met plezier naar je werk gaat
 • Voldoening haalt uit jouw baan
 • Passie voelt voor wat je dagelijks doet
 • Volledig past bij het bedrijf waar je werkt
 • Het gevoel hebt dat je jezelf kunt zijn in jouw baan.

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Ontdek jouw drijfveren en vind jouw droombaan Weer gelukkig in je werk!

In deze workshop gaan we in drie uur aan de slag met jouw drijfveren. Door te herkennen waar jouw passie in zit, door te weten waar je blij van wordt en wat jou energie geeft kun je de juiste keuzes maken. Vooral de juiste keuzes als het gaat om jouw toekomstige baan, jouw droombaan. Ja die droombaan bestaat, maar dan moet je wel weten wat werkgeluk voor jou is zodat je ook weet waar je naar moet zoeken in een baan.

Het is een interactieve workshop waar je vooral ook zelf aan de slag gaat. Je gaat aan de slag met oefeningen en opdrachten die je ook helpen je mindset te verbeteren ten aanzien van het vinden van jouw droombaan. 

Na deze workshop:

 • Weet je hoe werkgeluk er voor jou uitziet
 • Welke factoren eraan bijdragen en hoe je ze kunt herkennen in je werk
 • Je ontdekt wat jouw persoonlijke drijfveren zijn in je werk 
 • En wat deze zeggen over het bedrijf dat bij jou past.

Deelname aan de workshop kost slechts € 37

De workshop duurt 3 uur en vindt plaats op zaterdag 20 mei om 9.30 uur. Het is een online workshop, dus je kunt deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis. De kosten voor de workshop bedragen 37 euro (normaal 97 euro), wat een kleine investering is in jouw toekomstige werkgeluk en carrière. 

Dit is wat anderen zeggen over de workshop:

Veel gestelde vragen:

 • Ik heb al eerder een training of masterclass gevolgd, heb ik hier dan wel wat aan? Jazeker! Heb je al eerder mijn masterclass “Ontdek jouw droombaan” gevolgd? Dan is dit de perfecte aanvulling! In deze workshop ga ik namelijk nog een stap verder dan in de masterclass. Als je de masterclass al waardevol vond, kun je nagaan wat dit je oplevert!
 • Ik heb al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Is dit dan wel voor mij Weer is het antwoord ja! Met alles wat ik doe, kijk ik nooit alleen naar jouw droombaan. Ik bekijk altijd het complete plaatje. Jij neemt jezelf overal mee naartoe, dus verwacht ook hier nog wat persoonlijke ontwikkeling. Zelfs in die twee uurtjes!
 • Ik weet niet welke baan bij mij past, heb ik hier dan wel wat aan? Jazeker! Dit helpt je verder om helder te krijgen wat jouw droombaan is.
 • Is er een replay aanwezig? Nee helaas, erbij zijn is meemaken! 

Meld je nu aan voor deze waardevolle workshop en zet de eerste stap naar jouw droombaan en werkgeluk! Ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen op zaterdag 20 mei.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.