Van K*tbaan naar droombaan

Ontdek hoe jij als 30/40-er jouw droombaan vindt zonder concessies te doen op jouw voorwaarden

Herken je dit?

Je bent soms dagen bezig met lijstjes maken van alles wat je leuk vindt en niet leuk vindt in een baan. Vervolgens maak je er een mindmap van. Dat leidt dan weer niet tot een functie. Dan vraag je weer advies aan ouders of vrienden. Allemaal zeggen ze iets anders. Het enige wat ze vaak roepen is: joh ga gewoon wat leuks doen, er is werk genoeg. Dat brengt je ook niet verder…

Het voelt alsof jij de enige bent die struggelt met welke baan nu écht bij je past. Je bent al zo lang zoekende en je komt er maar niet uit. Je gedachten lijken wel in kringetjes rond te gaan. Gek word je ervan!

Als je nou maar eens wist welke baan bij je zou passen. Dan was alles opgelost. Alleen al een richting hebben zou je helpen.

Op dit moment denk je regelmatig alleen nog maar K*tbaan! Je zou het liefst je baan gisteren al opzeggen. Dan maar geen baan. Je bent er klaar mee! Vervolgens komt jouw rationele zelf weer: ja maar, er moet wel geld binnen komen. Zo gaat het de hele dag door in je hoofd. Slapeloze nachten heb je ervan.

Het enige wat jij wilt is jouw droombaan vinden. Weer energie krijgen van je werk, dagelijks met plezier aan het werk gaan en dat je trots kunt vertellen over jouw fantastische baan. Iedereen zou jaloers op je zijn!
Het voelt nog zo ver weg…
Hoe zou het zijn om:

  • Weer regie te hebben over jouw droombaan. Jouw eigen keuzes te maken omdat je weet wat goed is voor JOU, zonder daar concessies op te doen.
  • Inzicht te hebben in wat jou belemmert waardoor jij nu die droombaan nog niet hebt én hoe je dit oplost
  • Rust in je hoofd te hebben omdat je weet dat je de juiste stappen zet om jouw droombaan te vinden
  • Focus te krijgen op wat je wél wilt in je baan

In mijn gratis roadmap “Van K*tbaan naar droombaan” help ik je hiermee! Je ontdekt hoe jij jouw droombaan vindt zonder concessies te doen op jouw voorwaarden.

Van K*tbaan naar droombaan

Meld je nu aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.