Doe mij maar een droombaan…

Pff vandaag was weer zo’n dag. Je moest jezelf je bed uit trekken en naar kantoor slepen. Er was niet genoeg koffie in het apparaat om je op te vrolijken. Je hebt al meerdere keren gedroomd van je baan opzeggen en toch werk je er nog steeds. Je hebt namelijk geen idee naar welke baan je dan moet zoeken…

Ben jij dit

⚡ Je vindt veel dingen leuk en vindt het lastig om keuzes te maken

⚡ Je weet wat je niet meer wilt, maar niet wat je wél wilt

⚡ Jouw huidige baan trekt alle energie uit je weg waardoor je NU weg wilt

⚡ Als je vacatures bekijkt dan zie je door de bomen het bos niet meer: waar begin je?

⚡ Elke vacature heeft iets wat je niet leuk vindt of je vraagt je af of je wel kunt wat ze vragen

Je twijfelt over elke baan omdat je eigenlijk niet weet wat je zoekt…

Hoe klinkt dit

✅ Je hoeft niet meer te twijfelen over de baan omdat je WEET dat de baan bij jou past

✅ De maandag wordt je nieuwe favoriete dag van de week omdat je zin hebt om te werken

✅ Je gaat met zelfvertrouwen aan de slag in je baan en komt volledig tot je recht

✅ Je kunt groeien in je baan en je kunt je ontwikkelen zodat je weer uitdaging voelt

Kortom: dat je een super te gekke baan hebt waar je trots op bent!

Dat kan!

Voor jou geef ik mijn gratis masterclass “Ontdek jouw droombaan”.

plaatje salespaginaIn 90 minuten neem ik je mee door alle stappen die nodig zijn om jouw droombaan te kunnen vinden. Ik geef je daarin voorbeelden van anderen, vertel je alles over wat jou nu tegenhoudt om die droombaan te vinden en neem je mee in mijn eigen verhaal hoe ik van het “niet weten” naar mijn droombaan ben gekomen. De masterclass is interactief, dus je kunt ook al je vragen stellen!

Na de masterclass weet je:

🍀 Welke essentiële stappen je moet doorlopen zodat jouw droombaan concreet wordt

🍀 Wat ervoor nodig is zodat je nooit meer hoeft te twijfelen of die baan wel bij je past

🍀 Wat jou er nu van weerhoudt om jouw droombaan te vinden en ervoor te gaan

🍀 HOE jij jouw droombaan gaat vinden

De masterclass is gratis. Het kost je niets en je krijgt er zo veel waarde voor terug!

De investering is 90 minuten in jezelf.

Dit is wat anderen zeggen over de masterclass:

Ik sluit het traject af met een nieuwe baan die helemaal aan mijn wensen voldoet

Monique heet mij uitstekend begeleid in mijn coachingstraject wat ik de afgelopen maanden bij haar heb gevolgd! Ze stond altijd klaar met tips, gevraagd advies en feedback via de mail, zoom en whatsapp, telefoon en bij haar op kantoor. Ze heeft mij voorzien van veel nieuwe inzichten, niet alleen over mijzelf maar ook over mijn toekomstige carrière! Ik sluit het traject af met een nieuwe baan, die helemaal aan mijn wensen voldoet! Dank je wel Monique

Eveline Versnel

Ik heb inzicht in mijn drijfveren en ben nu mijn droom aan het verwezenlijken: een eigen praktijk!

Het loopbaantraject met Monique overtrof mijn verwachtingen. Ik heb in mijn leven al meerdere soortgelijke sessies gedaan en was bij aanvang wat sceptisch dat het een herhaling van zetten zou worden. Al in het eerste gesprek bleek Monique een zeer effectieve eigen aanpak te hebben. Begripvol en warm maar zeker ook confronterend en direct waar nodig. Zij begreep al snel waar ik vastliep en raakte de kern. Ze heeft mij inzicht gegeven in mijn innerlijke drijfveren. Hoe je je mindset kunt beïnvloeden en zo in kleine stapjes gewoon je droom te verwezenlijken. Ik durf de regie over mijn leven weer te pakken en “het weer leuk te maken”.

Yvette Makarawung

Ik heb inzicht gekregen wat bij mij past én een nieuwe baan!

Monique heeft de afgelopen maanden op een hele prettige manier inzicht gegeven wat bij mij past en mij geleerd ervaringen uit het verleden te relativeren. Wat ik heel fijn vond is haar open houding waardoor ik mij open durfde te stellen. Met verschillende methoden hebben we toegewerkt naar vooraf bepaalde doelen, en die doelen houdt Monique scherp in de gaten. Ook benoemt ze randzaken die haar opvallen en maakt het bespreekbaar, waardoor je extra groeit. Het heeft mij enorm geholpen. Heel veel dank Monique!

Patrick van Noort

Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn eigen bedrijf gestart

Ik heb bij Monique het droombaantraject gevolgd. Dankzij haar begeleiding heb ik beter in beeld gekregen wat mijn kwaliteiten zijn, wat bij mij past en zij was ook niet bang om door te vragen en kritisch te zijn. Ik vond het heel fijn het traject bij haar te volgen.

Liset Verra

Ik heb een nieuwe baan en ik heb echt de goede keuze gemaakt!

Bij het eerste telefoongesprek voelde het al goed. Tijdens de gesprekken met Monique heb ik mij ook altijd op mijn gemak gevoeld. Ze biedt veel verschillende mogelijkheden. Inmiddels heb ik een nieuwe baan die erg goed bevalt. Ik vind het werken met kinderen super leuk! Echt een goede keuze gemaakt met deze overstap. Ik heb mijn toetsen gehaald. Na de zomer ga ik officieel starten met de opleiding!

Suzanne Wyling

Veelgestelde vragen

Is deze masterclass echt gratis?
Ja!

Wat kan ik verwachten?
Een interactieve masterclass. Ik ga je vragen stellen en geef je genoeg om over na te denken. Je krijgt 90 minuten lang mijn kennis en ervaring. En natuurlijk mag je ook vragen stellen!

Worden al mijn vragen beantwoord?
Dat probeer ik zoveel als mogelijk. Als er veel deelnemers zijn, dan kan het zijn dat je vraag niet beantwoord wordt. Stuur mij in dat geval een mailtje: monique@mo-tivatie.nl. Dan krijg je uiteraard als nog antwoord. En ik vind het leuk om iets van je te horen.

Wat levert deze masterclass mij op?
Als het goed is veel! Er is een reden dat jij je hebt ingeschreven. Je bent op zoek naar jouw droombaan en het lukt je nog niet om deze te vinden. Tijdens de masterclass gaan we daar op in. Waarom lukt het je niet en wat moet je ervoor doen zodat je wél jouw droombaan vindt.

Op deze data kan ik niet. Komen er nog andere data?
Stuur mij dan even een mailtje: monique@mo-tivatie.nl.

Schrijf je nu in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.