Loopbaancoach
Leiden

Professionele loopbaancoach Leiden en omgeving

Weet jij de laatste tijd (of misschien zelfs al voor een langere periode) niet zo goed welke stappen je moet nemen om te bereiken waar je van droomt? Als loopbaancoach in Leiden weet ik als geen ander hoe je je voelt, mede door zelf opgedane ervaring in een dergelijke situatie. Bij MOtivatie draait alles om de beste ondersteuning tijdens jouw persoonlijke zoektocht naar de ultieme stap in je carrière.

Dankzij mijn eigen ervaring in deze zoektocht ben ik in staat me perfect in te leven in jouw situatie. Zo ben ik niet alleen in staat jou te voorzien van een passend advies, maar bied ik je ook een luisterend oor. Met behulp van mijn 1-op-1 coaching gesprekken en/of mijn workshop help ik jou op weg om meer (werk)geluk en voldoening te ervaren. Dankzij professionele loopbaancoaching in Leiden en omgeving worden jouw dromen werkelijkheid! Boek een gratis intakegesprek of neem via de mail of het formulier op de website geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Loopbaancoach in Leiden: over het gezicht achter MOtivatie

Voel jij je niet (optimaal) gelukkig op jouw werk? Heb je het gevoel dat je voor een heleboel keuzes staat, maar heb je geen idee welke keuze de beste is? Dan kan ik je als loopbaancoach helpen. Ik ben Monique, hét gezicht van MOtivatie. Op mijn 29e zat ik niet lekker in mijn vel en had ik veel moeite met het maken van bepaalde keuzes.

Door met behulp van een life coach de juiste ondersteuning te ontvangen op het gebied van de zoektocht naar mijn drijfveren, heb ik kunnen vinden wat mij echt gelukkig maakt. Zo ontdekte ik dat mijn passie uitgaat naar het helpen van mensen en ondersteuning bieden in hun persoonlijke ontwikkeling door training en loopbaancoaching. Zo heb ik uiteindelijk, met een aantal omwegen, mijn eigen bedrijf op kunnen starten: MOtivatie.

Nu ik als loopbaancoach in Leiden en omgeving werkzaam ben, heb ik het gevoel dat mijn droom werkelijkheid is geworden. Ik begrijp dan ook als geen ander hoe lastig het kan zijn een uitweg te vinden als je nog aan het begin van jouw zoektocht staat. Elke dag haal ik opnieuw energie uit het overbrengen van mijn enthousiasme en motivatie en het effect dat dit op andere mensen heeft.

Wat doet een loopbaancoach in Leiden?

Een loopbaancoach is iemand die je inschakelt wanneer je hulp nodig hebt bij het uitstippelen van je loopbaan. Wanneer je een moment hebt in je carrière waarin je voelt dat je niet meer uitgedaagd wordt of groeit kan het tijd zijn om je keuzes te heroverwegen. Een loopbaancoach helpt je om je verschillende opties te bekijken en te overwegen.

Of je nu van baan wilt wisselen of van branche, er zijn altijd mogelijkheden. Wanneer je je droombaan voor ogen hebt is er altijd een weg hier naartoe. Of het nou is door terug te gaan studeren, of verschillende cursussen volgen. Een loopbaancoach gaat samen met jou kijken naar de verschillende stappen die genomen moeten worden. Dit pad wat vervolgens wordt uitgestippeld is het pad naar jouw droombaan. Wanneer je gemotiveerd bent is alles mogelijk!

Voordelen loopbaancoaching in Leiden inschakelen!

Zoals je hebt gelezen zorgt het inschakelen van een loopbaancoach ervoor dat er duidelijke stappen worden gezet in jouw loopbaan. Om zo jouw doelen te behalen. Met een goede loopbaancoaching zorg je ervoor dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en in je carrière.

Loopbaancoaching van MOtivatie biedt je verschillende voordelen. Zo wordt er als eerst duidelijk opgesteld wat jouw uiteindelijke doel is. Waar wil je heen in je carrière? Vervolgens worden er realistische doelen opgesteld en een plan gemaakt. In dit plan worden de verschillende stappen beschreven die genomen moeten worden. De stappen brengen jou van je huidige baan naar de baan van je dromen.

Het inschakelen van een loopbaancoaching zorgt ervoor dat iemand jou ondersteunt en helpt in het maken van beslissingen. Hierbij sta jij altijd centraal met je mening en je doelen. Nog een voordeel van het inschakelen van loopbaancoaching is dat je gedurende het hele proces gemotiveerd blijft. Dit komt doordat je coach altijd positief naar het proces zal kijken. Ook al zie je het zelf misschien niet altijd even goed zitten. Door de verschillende stappen te blijven volgen komt vanzelf het vertrouwen in je vermogen en jezelf weer terug. Ondanks het inschakelen van een coach zul je altijd zelf het regie in handen houden.

Loopbaancoaching Leiden: 1-op-1 coaching pakketten

Heb je geen duidelijk beeld van wat je nou écht wil? Ervaar je niet langer genoeg plezier in je werk? Heb je minder energie en het gevoel dat je op dit moment de juiste keuze MOET maken? En ben jij helemaal klaar met deze gedachten en gevoelens? In dat geval staat MOtivatie klaar om jou als loopbaancoach te begeleiden in de zoektocht naar jouw persoonlijke drijfveren. Met behulp van mijn 1-op-1 coaching traject neem ik je mee op ontdekkingstocht naar jouw talenten, drijfveren en passie. Bovendien schenken we tijdens deze zoektocht ook aandacht aan jouw gedachten die ervoor zorgen dat je in een vicieuze cirkel blijft hangen.

Ontdek waar je nou écht blij van wordt en ervaar de rust en ruimte die deze ontdekking met zich meebrengt. Ik sta met volle enthousiasme klaar om jouw te ondersteunen en de goede richting in te sturen tijdens één van mijn 1-op-1 coaching gesprekken in Leiden en omgeving. Boek een gratis introductie MOtivatiecall om meer te weten te komen over wat ik precies doe, hoe ik te werk ga en of de 1-op-1 coaching iets voor jou is. Vervolgens kun je een keuze maken uit de drie pakketten die variëren in duur, opdrachten en aantal gesprekken. Lees anders ook mijn blog over “Wat doet een loopbaancoach?“.

Verder helpen we je in Voorschoten, Katwijk en de rest van de regio ook heel graag!

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.