Loopbaanbegeleiding

Het is tijd om te beginnen met een leven dat het waard is om over te dromen. Heb je het gevoel vast te zitten in je huidige baan of carrière? Misschien zijn er wel overtuigingen dat je het niet waard bent om keuzes te maken vanuit je hart. Maar het is tijd om te focussen op wat je écht wilt! Met 1-op-1 coachgesprekken en workshops biedt MOtivatie jou de juiste ondersteuning om het pad te bewandelen naar jouw droombaan!

Loopbaanbegeleiding bij MOtivatie

Van dromen naar doen! Het kiezen voor loopbaanbegeleiding kan helpen je passie en droombaan te vinden. Met coachgesprekken en workshops maken we een verschuiving van stressbaan naar droombaan die écht de moeite waard is! Loopbaanbegeleiding kan een belangrijke stap zijn om weer in je volledige potentieel te komen. Met coaching en workshops helpen we jou om weer veerkrachtig te zijn.

Herken je dit…

Welk pad mogen we bewandelen? Wat is het pad wat ons het meest gelukkig maakt?

Jobhoppen is zwaar voor je emotionele en fysieke gezondheid. Je bent moe van de onzekerheid, de eenzaamheid, de angst dat je elke paar jaar ongelukkig zult blijven in een nieuwe baan of zo lijkt het wel! Het is nu tijd voor iets anders – maar wat? Wat als dit gewoon weer een doodlopende weg was zonder kansen in het verschiet…. Maar ja, een leven zonder uitdaging zou geen zin hebben, nietwaar? Er moet toch een uitweg zijn?!

Dit kan MOtivatie voor jou betekenen

Proberen uit te vinden wat je wilt doen met je leven kan voelen als een ontmoedigende taak. Soms lijkt het alsof er te veel opties zijn, of dat je niet zeker weet welk pad voor jou het juiste is. Dat is waar loopbaanbegeleiding om de hoek komt kijken. Een loopbaanbegeleider kan je helpen je doelen te verduidelijken en een plan uit te werken om ze te bereiken – van dromen naar doen! Daarnaast bieden we ondersteuning als je worstelt met de balans tussen werk en privé of werktevredenheid. Als je je verloren of vastgelopen voelt, neem dan vandaag nog contact op met MOtivatie, jouw loopbaanadviseur!

MOtivatie, loopbaanbegeleiding

Als je het gevoel hebt vast te zitten in je huidige baan of carrière, maak je dan geen zorgen – MOtivatie coaching is er om te helpen. We staan graag voor je klaar en helpen je door de stappen te leiden die nodig zijn om je droombaan te bereiken. Plan vandaag nog je intake om te beginnen! Mijn fysieke locatie is in Leiden.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.