Loop je vast in jouw baan? Loopbaanbegeleiding Katwijk helpt!

Loopbaanbegeleiding Katwijk is er om jou te helpen wanneer jij het gevoel hebt vast te zitten in je eigen werk! MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding zorgt met 1-op-1 gesprekken en workshops dat jij de juiste ondersteuning krijgt om het pad naar jouw droombaan te bewandelen! Maar hoe zorgen wij ervoor dat jij niet meer elk jaar hoeft te wisselen van baan, omdat het toch niet bij jou past? Wij vertellen het je hier!

Voordat je begint met loopbaanbegeleiding Katwijk. Wie zijn wij?

MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding is tegenwoordig uitgegroeid tot een landelijk bedrijf, maar het begon allemaal als loopbaanbegeleider. In deze gemeente hielpen wij burgers zo goed mogelijk aan een sprankelende carrière. Maar al snel bleek dat het zijn van alleen een loopbaanbegeleider niet meer genoeg was. Wij streefden er namelijk naar om mensen door het hele land te helpen! Tegenwoordig zijn wij daarom te vinden in gemeenten door heel het land, onder andere als loopbaanbegeleiding in Katwijk.

Jouw droombaan op een presenteerblaadje aangeboden

Loopbaanbegeleiding Katwijk gebruikt verschillende technieken om jou te begeleiden naar jouw droombaan! Als eerste zal er een 1-op-1 gesprek plaatsvinden, waarbij jouw vaardigheden en sterke punten in kaart worden gebracht. Met dit lijstje kunnen we een selectie maken van welk soort werk geschikt voor jou is. Heb jij het gevoel dat je niet wordt gezien en ideeën niet goed kan inbrengen op je werk? MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding in Katwijk biedt diverse trainingen aan, waardoor jij opnieuw krachtig in jouw schoenen staat. Soms is de keuze zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen jou zodat je weer kunt focussen op wat je echt wilt! Dit doen wij bijvoorbeeld door een carrièreplan te ontwikkelen richting jouw droombaan of door advies en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar werk. Vind jij het lastig om van carrière te switchen of kun jij niet goed tegen de werkdruk? Onze loopbaanbegeleider biedt steun in deze moeilijke tijden. Zo zullen wij jou het duwtje geven in de rug, wanneer jij dat nodig hebt. Het allerbelangrijkste waarin wij jou zullen helpen, is het maken van keuzes vanuit het hart. Want als je dit niet doet, zul je nooit vinden waar jij naar zoekt.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Persoonlijke aanpak met loopbaanbegeleiding staat voorop!

Als loopbaanbegeleider zullen wij wij altijd persoonlijk met je omgaan. Een gesprek bij je thuis, een op jouw ingesteld plan en persoonlijke begeleiding. Wij hanteren geen standaard stappenplannen, maar kijken liever per persoon wat er goed bij diegene past. We gaan met jou in gesprek om alle sterke en zwakke punten in kaart te brengen. Daarnaast kijken we even goed naar jouw persoonlijke wensen. Wat wil jij nu echt graag doen? Op basis van deze informatie zullen we jou beter kunnen helpen en persoonlijk advies kunnen geven. Zit jij vast in je werk of weet jij niet wat voor wat voor baan je moet solliciteren en heb jij loopbaanbegeleiding in Katwijk nodig? Geef je dan nu snel op voor een gratis intakegesprek en kijk of MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding jou verder kan helpen naar jouw droombaan. Ook in Leiden, Noordwijk en Rijnsburg!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.