Als loopbaanadviseur Voorschoten helpen wij je graag!

Als loopbaanadviseur Voorschoten kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste baan. Ben je onlangs verhuisd en wil je dichterbij huis werken of ben je toe aan een nieuwe stap in je leven? Wij helpen je graag verder!

Goede communicatie met jouw loopbaanadviseur Voorschoten

Samen met onze loopbaanadviseur in Voorschoten gaan we kijken wat het beste bij jou past, wat jouw wensen zijn, wat jouw kwaliteiten en sterke punten zijn maar ook wat jouw leerpunten zijn. Op deze manier kunnen we samen de juiste baan vinden. We stellen een gepersonaliseerd plan samen welke jou gaat helpen om de juiste keuze te maken.

Hoe starten wij ons traject?

We beginnen altijd met een gesprek met een loopbaanadviseur in Voorschoten van MOtivatie coaching & loopbaanbegeleiding. Zo leren we elkaar kennen zodat wij je op de best mogelijke manier kunnen helpen. We nemen jouw wensen door omdat deze het belangrijkste zijn. Het gaat namelijk om jou.. en jij moet je op je plek voelen. We kijken naar wat je graag doet, waarvoor je geleerd hebt en welke ervaringen je al hebt. Daarnaast houden we natuurlijk ook rekening met je privéleven. Uiteindelijk is het belangrijk dat je zowel privé als op werkgebied goed in je vel zit. Deze twee factoren hangen nauw samen om jou tot een gelukkig mens te maken. Het laatste wat we willen is dat je niet op de juiste werkplek zit en dat gevolgen heeft voor jouw privéleven.

Op zoek naar de juiste baan

Zodra we dit allemaal op een rijtje hebben gezet gaat onze loopbaanadviseur in Voorschoten kijken naar waar jouw interesses liggen op werk gebied, en welke mogelijkheden er beschikbaar zijn. Samen met onze loopbaanadviseur kijken we naar de beschikbare vacatures die voor jou geschikt zijn. We zullen verschillende onderdelen gaan bekijken om deze af te wegen tegen elkaar voordat je een definitieve keuze maakt.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

We staan altijd voor je klaar

Het kan natuurlijk zijn dat je niet goed weet wat je wilt gaan doen of niet goed weet welk vakgebied het beste bij je past. Daarom is het zo fijn dat we bij MOtivatie coaching & loopbaanbegeleiding echt naar jou als persoon kijken. We streven ernaar om jouw droombaan te vinden zodat je zo goed als zorgeloos aan het werk kunt gaan. Zo kun je de vruchten plukken op alle mogelijke manieren. Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en twijfels. Het kan zijn dat je moeite hebt met sollicitatiegesprekken voeren, de juiste motivatie brief schrijven of niet zo goed weet hoe je moet onderhandelen over het salaris. Dit zijn allemaal factoren die voor een groot deel van de mensen toch lastig blijft. Ook hierin zal onze loopbaanadviseur je begeleiden, tips geven en helpen om dit makkelijker te maken. Dit alles valt weer terug te brengen naar dat ene gesprek waar we elkaar leren kennen. Zo zorgen we er echt samen met jou voor dat je vol goede moed dat belangrijke gesprek aan kan gaan en je er comfortabel bij voelt.

Ook in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest zijn wij actief!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.