Wie is onze loopbaanadviseur Oegstgeest?

Onze loopbaanadviseur Oegstgeest is werkzaam bij MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding. Zij helpen jou graag met het zoeken naar een nieuwe baan of functie. Het maakt niet uit welke reden je hebt. Wij kunnen je helpen! Zit je niet meer lekker in je vel op je huidige werkplek, ben je er op uitgekeken of ben je gewoon toe aan een nieuw hoofdstuk? Bij ons ben je aan het juiste adres om deze stap vol zelfvertrouwen te nemen. Onze loopbaanadviseur in Oegstgeest begeleid je bij het hele proces!

Waarom kiezen voor een loopbaanadviseur in Oegstgeest?

Loop je vast op je huidige baan omdat je er geen uitdaging meer in ziet? Heb je geen motivatie meer? Dit kan natuurlijk op meerdere fronten nadelig zijn. Wanneer je niet lekker op je plek zit, geen erkenning krijgt voor jouw werkzaamheden of niet voldoende betaald wordt, ga je hoogstwaarschijnlijk met tegenzin naar je werk. Dat wil je niet… toch? Het is van zowel voor je werkleven als je sociale leven van belang dat je goed functioneert op het werk, en niet alleen omdat het moet. We moeten immers al zoveel in het leven. Daarom is het fijn om met onze loopbaanadviseur Oegstgeest aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat je weer met plezier naar het werk gaat.

Hoe gaan we te werk?

Door middel van verschillende trainingen, opdrachten en gesprekken zorgt onze loopbaanadviseur ervoor dat je weer dichter bij jezelf komt, daarbij ook dichterbij jouw ideale werkdoel! We werken er samen aan om te ontdekken wat precies jouw kwaliteiten en sterkste kanten zijn, en waar jouw interesses liggen. Onze loopbaanadviseur in Oegstgeest kijkt niet alleen naar werkdoelen, maar ook naar persoonlijke doelen. Samen kunnen we een plan van aanpak maken om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke plan slaagt!

Wat doet een loopbaancoach?

Onze loopbaanadviseur van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding helpt jou graag verder. Met onze deskundige hulp leer je jezelf beter kennen. Door persoonlijke 1 op 1 gesprekken komen we tot de kern. We gaan samen onderzoeken welke beren er op de weg staan. Vervolgens gaan we kijken hoe we deze obstakels kunnen overwinnen. Doordat onze loopbaanadviseur zo persoonlijk te werk gaat, kunnen we je voorzien van persoonlijk advies en leerdoelen meegeven. Op deze manier wordt het allemaal wat rustiger in je hoofd. Meer overzicht brengt namelijk rust! Je zult met meer zelfkennis en zelfvertrouwen het nieuwe hoofdstuk in jouw leven aangaan.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Wat bereik je met onze samenwerking?

Je zult meer zelfkennis, zelfvertrouwen en tools krijgen om te kunnen onderhandelen in een sollicitatiegesprek. Je leert motivatiebrieven schrijven, je weet hoe je dicht bij jezelf moet blijven en je laat niet intimideren door een nieuwe werkomgeving. Al met al ga je heel sterk jouw nieuwe avontuur aan. Zo zul jij zeker je droombaan kunnen krijgen. Het is een intensief en zelfreflecterend traject, maar je zult er vele malen sterker uitkomen. Dankzij de kundigheid en de ervaring die onze loopbaancoach en loopbaanadviseur hebben opgebouwd kunnen ze jou van een persoonlijk maar breed advies voorzien.

Je kunt ook bij ons terecht als je in Leiden, Leiderdorp of Voorschoten woont!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.