Waarom kiezen voor een loopbaanadviseur Leiderdorp?

Onze loopbaanadviseur Leiderdorp kan je helpen met verschillende zaken omtrent je carrièrepad. Denk hierbij aan hulp met het maken van een motivatiebrief, en sollicitatiegesprekken voeren. Je zult dus niet met een mond vol tanden staan tijdens een sollicitatiegesprek. Daarnaast zal onze loopbaanadviseur in Leiderdorp je ondersteunen in het vinden van een nieuwe baan, of het behouden van je huidige baan. Lees snel verder hoe wij jou kunnen helpen!

Waarom onze loopbaanadviseur Leiderdorp?

Loop je vast op je huidige baan en heb je geen motivatie meer? Wil je misschien meer bereiken op werk maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken? Dan kan onze loopbaanadviseur jou helpen! Door middel van 1 op 1 coachingsgesprekken en workshops helpen we je op weg naar jouw perfecte werkplek. We gaan samen onderzoeken wat jouw interesses zijn, waar jouw passie ligt en waar je gelukkig van wordt. Door de duidelijke communicatie die we samen hebben, maken we een plan waar jij gelukkig van wordt. Wij helpen jou om weer de motivatie te vinden zodat je met plezier naar het werk kunt gaan. Je zult dan al gauw merken dat je lekker in je vel zit, je minder zorgen zult maken en de obstakels waar je tegenaan loopt beter kunt analyseren en een oplossing of alternatief kunt vinden. Onze loopbaanadviseur is een deskundige van MOtivatie Coaching & Loopbaanbegeleiding. Met de hulp van onze professionals zal je weer met motivatie en een glimlach aan het werk gaan.

Waarom onze loopbaanadviseur in Leiderdorp?

Onze loopbaanadviseur helpt je graag verder met het zoeken van de juiste baan of functie. Je ziet allerlei leuke vacatures voorbij komen maar je weet misschien niet zo goed wat nou eigenlijk echt bij jou past. Wil je in dezelfde branche werkzaam blijven of wil je doorstromen naar een compleet nieuwe functie? Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat je jezelf misschien wel wilt laten omscholen. Hierbij kan onze loopbaanadviseur jou helpen. Door onder andere trainingen te volgen en beroepskeuzetesten te doen, komen we erachter wie jij nou eigenlijk bent en welk carrièrepad nou goed bij je past. We gaan oefenen op sollicitatiegesprekken en motivatiebrieven schrijven. Daarnaast gaan we jouw wensenlijst samenstellen om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Het is allemaal al erg spannend om te zoeken naar een nieuwe baan en om deze stap te nemen. Het maakt het alleen maar makkelijker als je vol zelfvertrouwen en zelfkennis dit traject aangaat. Daar kunnen wij je bij helpen.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Wij zijn er elke stap onderweg naar jouw droomfunctie

Zoals je leest zijn er veel mogelijkheden beschikbaar bij MOtivatie coaching & loopbaanbegeleiding. Of je nu kiest voor een nieuwe baan of je wilt prettiger werkzaam zijn op jouw huidige werkplek. Wij zijn er voor je. Ons belangrijkste doel is dat je de motivatie vindt en zelfvertrouwen en zelfkennis gaat opbouwen. Zo kun jij zonder zorgen deze belangrijke stap nemen! Ook als je in Leiden, Voorschoten of Oegstgeest woont, kun je bij ons terecht!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.