Als loopbaanadviseur Leiden kun je altijd bij ons terecht!

Wanneer je niet weet welke kant je op moet met je carrière is het een goed idee om eens in zee te gaan met onze loopbaanadviseur in Leiden. MOtivatie coaching & loopbaanbegeleiding staat namelijk voor je klaar! In samenwerking met onze loopbaanadviseur kunnen we ervoor zorgen dat jij weer op je plek terecht komt. Samen kijken we naar de obstakels waar je misschien tegenaan loopt op jouw huidige baan, of je de juiste keuze hebt gemaakt voor jouw carrière of andere zaken waar je mee zit op werkgebied. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je weer met plezier naar je werk gaat.

Hoe helpt onze loopbaanadviseur Leiden jou?

Als je net begint in het grote mensenleven kan het pittig zijn om erachter te komen of je wel het juiste carrière pad hebt gekozen. Je kunt verschillende vragen tegenkomen waardoor je misschien aan het twijfelen bent geraakt. Weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt op werk? Stel je de juiste prioriteiten voor jouw baan maar ook voor jezelf? Overweeg je om terug naar school te gaan om jezelf om te scholen of bijt je door en ga je misschien wel voor die nieuwe functie die vrij is gekomen? Zoveel vragen en zoveel keuzes… In samenwerking met onze loopbaanadviseur gaan we kijken hoe we dit voor jou makkelijker kunnen maken.

Wij helpen met een nieuwe baan!

Elke harde werker zal tegen obstakels en vragen aanlopen waardoor je gaat twijfelen aan je eigen capaciteiten. En dit is oke! We zijn allemaal mensen, met emoties en gevoelens. Het is niet erg als je een keer een functie niet hebt gekregen omdat je nog net niet de juiste kwalificaties of ervaring had. Onze loopbaanadviseur maakt samen met jou een plan om ervoor te zorgen dat je weer terug in het ritme komt om te knallen voor die ene functie die je graag wilt, of wanneer je die grote stap neemt naar een ander pad.

Wij helpen je ook bij je huidige baan

Het kan natuurlijk ook nog zijn dat je misschien wel geen andere baan wilt of voor een andere functie wilt gaan, maar dat je juist meer voldoening uit je huidige baan en functie wilt halen. Ook dan kan onze loopbaanadviseur in Leiden jou helpen. Wij hebben diverse coaches en adviseurs klaar staan voor MOtivatie coaching & loopbaanbegeleiding. Je krijgt zeker de hulp en kennis die je nodig hebt! Zo zullen we samen kijken wat je tot nu toe bereikt hebt en hoe we je kunnen helpen om dit uit te breiden. Je kunt vervolgens weer met volle motivatie aan de gang in jouw vertrouwde werkomgeving.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Jouw motivatie weer terug!

Motivatie is een van de belangrijkste punten die we verliezen als we niet meer op onze plek zitten. Onze loopbaanadviseur zal je ondersteunen om deze motivatie weer terug te vinden. Zodra jij je motivatie weer hebt zul je met een fijne gevoel werken en beter presteren op je werk. Teven zal je privéleven ook positieve veranderingen ervaren. Dat is uiteindelijk ons doel; ervoor zorgen dat je weer fijn op je plek zit zowel in jouw carrière als in jouw privé leven.

Wij zijn ook actief in Voorschoten, Katwijk en de rest van de omgeving!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.