Life coach Leiden

Professionele life coach in Leiden en omgeving

Ervaar jij (enige) moeite met het vinden van jouw droombaan? Een life coach, in Leiden en omgeving bijvoorbeeld, kan je helpen. Ik ben Monique, dé loopbaan expert en life coach die zelf ook heeft geworsteld met de problemen en vraagstukken waar jij nu (hoogstwaarschijnlijk) tegenaan loopt. Wellicht vraag je jezelf af waar je nu écht geluk uit haalt, of je wel de juiste keuzes maakt en hoe je meer uitdaging voor jezelf kunt creëren. Het antwoord op deze vragen ligt helaas niet zo voor de hand. Om dit te kunnen vinden is het van belang inzicht te hebben in jouw persoonlijk talenten, drijfveren en passie(s).

Met positieve energie en vol enthousiasme sta ik te popelen om jouw persoonlijke ontdekkingstocht te begeleiden met life coaching, advies te geven waar nodig en een luisterend oor te bieden. Op deze manier vinden we samen de oplossing voor alle problemen waar je momenteel tegenaan loopt. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend per mail, telefonisch of via het formulier op de website contact op!

Over life coach Monique, hét gezicht van MOtivatie

Als geen ander weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, het gevoel te hebben dat je per direct de juiste keuzes moet maken en geen geluk meer in je werk te kunnen vinden. Zo weet ik ook dat dit erg veel energie kost en het soms lastig kan zijn om deze problemen op de juiste manier aan te pakken.

Met behulp van een professionele loopbaancoach of life coach de omgeving van in Leiden ben ik op het juiste pad gekomen en heb ik mijn roeping gevonden. Zo ben ik erachter gekomen dat mensen helpen in hun reis naar persoonlijke ontwikkeling één van mijn grootste passies is. Ik ben in staat om snel de kern van het probleem te zien en deze vervolgens snel en doeltreffend aan te pakken. Ik ben een doener en zal je dan ook aansporen tot het ondernemen van actie, zodat de opgestelde doelen kunnen worden bereikt.

Kenmerken waar ik mezelf als life coach mee associeer zijn nieuwsgierig, nuchter, professioneel, bevlogen, eerlijk, doortastend, leergierig en energiek. Mijn dagelijkse doel is om mijn persoonlijke motivatie en positieve energie over te brengen op de mensen waar ik mee samenwerk om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen.

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Life coach in Leiden: aanpak en doelen

Tijdens mijn workshop of één van de 1-op-1 lifestyle coaching trajecten leer je meer over jouw persoonlijke drijfveren. Zo ga je op zoek naar de dingen die jou écht enthousiast maken en energie geven. Vervolgens zullen we jouw talenten belichten om zo het uiteindelijke doel te kunnen behalen. We richten ons op de toekomst, waarbij de focus wordt gelegd op jouw droombaan. Na afloop van elk gesprek ontvang je persoonlijke opdrachten, waarmee je actief aan de slag gaat om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Na het life coaching traject zal je in staat zijn meer plezier in je werk te ervaren. Dit komt doordat je meer inzicht hebt in wat jou écht motiveert en energie geeft. Zo kun je de juiste keuzes maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en ben jij verzekerd van een baan die écht bij jou past! Sta jij al te springen om aan de slag te gaan met personal coaching in Leiden en omgeving? Plan een gratis telefonisch coaching gesprek in of vraag om meer informatie per mail of via het contact formulier op de website.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.