Professionele life coach Leiden

5/5

4,9

Ervaar jij (enige) moeite met het vinden van jouw droombaan? Een life coach in Leiden kan je hierbij helpen! Ik ben Monique, dé loopbaan expert en life coach die zelf ook heeft geworsteld met de problemen en vraagstukken waar jij nu (hoogstwaarschijnlijk) tegenaan loopt. Wellicht vraag je jezelf af waar je nu écht geluk uit haalt, of je wel de juiste keuzes maakt en hoe je meer uitdaging voor jezelf kunt creëren. Het antwoord op deze vragen ligt helaas niet zo voor de hand. Om dit te kunnen vinden is het van belang inzicht te hebben in jouw persoonlijk talenten, drijfveren en passie(s).

Met positieve energie en vol enthousiasme sta ik te popelen om jouw persoonlijke ontdekkingstocht te begeleiden met life coaching in Leiden, advies te geven waar nodig en een luisterend oor te bieden. Op deze manier vinden we samen de oplossing voor alle problemen waar je momenteel tegenaan loopt. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend per mail, telefonisch of via het formulier op de website contact op!

Life coach Leiden: hét gezicht van MOtivatie

Als geen ander weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, het gevoel te hebben dat je per direct de juiste keuzes moet maken en geen geluk meer in je werk te kunnen vinden. Zo weet ik ook dat dit erg veel energie kost en het soms lastig kan zijn om deze problemen op de juiste manier aan te pakken.

Met behulp van een professionele loopbaancoach of life coach in Leiden ben ik op het juiste pad gekomen en heb ik mijn roeping gevonden. Zo ben ik erachter gekomen dat mensen helpen in hun reis naar persoonlijke ontwikkeling één van mijn grootste passies is. Ik ben in staat om snel de kern van het probleem te zien en deze vervolgens snel en doeltreffend aan te pakken. Ik ben een doener en zal je dan ook aansporen tot het ondernemen van actie, zodat de opgestelde doelen kunnen worden bereikt.

Kenmerken waar ik mezelf als life coach mee associeer zijn nieuwsgierig, nuchter, professioneel, bevlogen, eerlijk, doortastend, leergierig en energiek. Mijn dagelijkse doel is om mijn persoonlijke motivatie en positieve energie over te brengen op de mensen waar ik mee samenwerk om zo een optimaal resultaat te kunnen behalen.

Ontdek jouw droombaan

Aanpak en doelen life coach Leiden

Tijdens mijn workshop of één van de 1-op-1 lifestyle coaching trajecten in Leiden leer je meer over jouw persoonlijke drijfveren. Zo ga je op zoek naar de dingen die jou écht enthousiast maken en energie geven. Vervolgens zullen we jouw talenten belichten om zo het uiteindelijke doel te kunnen behalen. We richten ons op de toekomst, waarbij de focus wordt gelegd op jouw droombaan. Na afloop van elk gesprek ontvang je persoonlijke opdrachten, waarmee je actief aan de slag gaat om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Na het life coaching traject zal je in staat zijn meer plezier in je werk te ervaren. Dit komt doordat je meer inzicht hebt in wat jou écht motiveert en energie geeft. Zo kun je de juiste keuzes maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en ben jij verzekerd van een baan die écht bij jou past! Sta jij al te springen om aan de slag te gaan met personal coaching in Leiden en omgeving? Plan een gratis telefonisch coaching gesprek in of vraag om meer informatie per mail of via het contact formulier op de website.

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

Een life coach kan je helpen wanneer je niet goed weet waar je nu echt gelukkig van wordt of wanneer je niet weet of je de juiste keuzes hebt gemaakt. Zelf een antwoord geven op deze vragen kan lastig zijn. Dit is waar een life coach je mee kan helpen. Het is van belang dat je goed voor je hebt wat je persoonlijke talenten en drijfveren zijn en waar je passie ligt.

Een life coach staat altijd voor je klaar om dit samen met jou te ontdekken. Dit door je te begeleiden, advies te geven en daarnaast een luisterend oor te bieden. Wanneer je graag jezelf weer wilt uitdagen en nieuwe passies wilt inzetten zal je een goed beeld van jezelf moeten schetsen. Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, kun je dit vertalen naar concrete acties. Een life coach helpt je bij het ontdekken van deze dingen en daarnaast ook in het behalen van je uiteindelijke doelen. Je kunt het zien als een persoonlijke motivator, met ervaring en enthousiasme.

Een life coach met veel ervaring heeft vaak een eigen werkwijze. Dit is de manier waar zij de meeste ervaring mee hebben en ook de meeste resultaten mee boeken. Wanneer je een life coach inschakelt kun je kiezen uit 1-op-1 sessies of voor workshops. Met beide ga je op zoek naar jouw persoonlijke drijfveren. Met een life coach wordt er echt naar de toekomst gekeken.

Er zullen doelen worden gesteld en hier zullen ook de stappen voor worden uitgestippeld. Om zo op een logische wijze de doelen te kunnen behalen. Hierbij kan het doel zijn om je droombaan te bereiken of dat je bijvoorbeeld gelukkig bent in je persoonlijke leven. Wat het ook is, samen met je life coach kom jij erachter wat er nodig is om jouw uiteindelijke doel te bereiken.

Deze keuzes maken kan enorm spannend zijn, daarom is er een life coach. Om jou te supporten en te adviseren tijdens het gehele traject. Zodat jij altijd gemotiveerd blijft.

Wanneer je niet meer goed weet waar je nu staat en waar je heen wilt kun je overwegen om iemand in te schakelen. Hier kan een life coach je goed bij helpen! Een life coach is wel heel iets anders dan een psycholoog. Wanneer je een psycholoog in armen neemt wordt er vooral gekeken naar het oplossen van psychische klachten. Denk hierbij aan angsten, depressie of een verslaving. Vaak wordt er hierbij gekeken naar het verleden. Een coach daarentegen richt zich voornamelijk op jouw persoonlijke ontwikkeling en kijkt dus naar de toekomst.

Gaan jouw vragen een stuk dieper dan dat? Dan kun je ervoor kiezen om een psycholoog in te schakelen. Heb je meer vragen over waar je nu staat in het leven en wat je moet doen om uit deze sleur te komen? Dan is het handig om een life coach in te schakelen. Samen zullen jullie kijken naar wat je persoonlijke doelen zijn en wat er nodig is om dit te bereiken.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.