Gratis online masterclass:

Van gevangen in je baan naar
een droomcarrière

Meld je hieronder gratis aan. Je ontvangt een opname indien je er niet live bij kunt zijn.

Je ontdekt in de masterclass:

Voor wie is deze masterclass:

De inhoud van deze masterclass is oprecht heel waardevol. Ik had deze masterclass graag zelf 20 jaar eerder willen zien toen ik nog niet wist wat ik wilde doen in mijn baan.

In deze online masterclass leer ik je welke stappen je moet doorlopen om jouw droomcarrière helder te krijgen waardoor jij de baan vindt die bij jou past zodat je weer werkgeluk gaat ervaren!

Hoi, ik ben Monique Jeijsman

Ik heb eigenlijk nooit geweten welke baan bij mij paste, ook niet tijdens mijn studie. Toen ik 29 was liep ik volledig vast in mijn loopbaan. Ik raakte mijn baan kwijt, mijn droom spatte uiteen en ik was stuurloos.

Toen ik thuis zat zonder baan ben ik naar een loopbaancoach gegaan. Dit was super spannend, maar het heeft wel mijn ogen geopend. 

Ik had zelf geen idee hoe ik erachter moest komen. Ik las er veel over, sprak erover met anderen en piekerde vooral veel. Het was mij tenslotte tot dat moment nog niet gelukt om dé baan voor mij in beeld te krijgen.

In 2009 kwam ik eindelijk tot het inzicht waar ik wél gelukkig van werd in mijn baan. Vanaf dat moment had ik eindelijk een stip op de horizon. Ik was er nog niet, maar ik wist wel hoe ik er kon komen! De volgende stap naar een toffe baan was toen niet zo moeilijk meer. Ik kon weer leren, mijzelf ontwikkelen en stappen zetten in mijn carrière. 

Inmiddels ben ik wat jaren verder, heb ik mijn eigen bedrijf en doe ik als Carrièrecoach dagelijks waar ik heel blij van word: mensen helpen die vastlopen in hun carrière zodat ze weer gelukkig worden in hun baan en in hun leven.

Meld je gratis aan voor de online masterclass:
Van gevangen in je baan naar een droomcarrière

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.