Doe mij maar een
droombaan...

Pff vandaag was weer zo’n dag. Je moest jezelf je bed uit trekken en naar kantoor slepen. Er was niet genoeg koffie in het apparaat om je op te vrolijken. Je hebt al meerdere keren gedroomd van je baan opzeggen en toch werk je er nog steeds. Je hebt namelijk geen idee naar welke baan je dan moet zoeken…

 

Lifecoaching nodig

Je twijfelt over elke baan omdat je eigenlijk niet weet wat je zoekt…

Loopbaancoach

Kortom: dat je een super te gekke baan hebt waar je trots op bent!

 

Dat kan!

Voor jou geef ik mijn gratis masterclass “ontdek jouw droombaan”.

In 90 minuten neem ik je mee door alle stappen die nodig zijn om jouw droombaan te kunnen vinden. Ik geef je daarin voorbeelden van anderen, vertel je alles over wat jou nu tegenhoudt om die droombaan te vinden en neem je mee in mijn eigen verhaal hoe ik van het “niet weten” naar mijn droombaan ben gekomen. De masterclass is interactief, dus je kunt ook al je vragen stellen!

 

MOtivatie Coaching & Loopbaanontwikkeling

Na de masterclass weet je:

De masterclass is gratis. Het kost je niets en je krijgt er zo veel waarde voor terug!

De investering is 90 minuten in jezelf.

Dit is wat anderen zeggen over de masterclass:

Veelgestelde vragen

Is deze masterclass echt gratis?

Ja!

Wat kan ik verwachten?

Een interactieve masterclass. Ik ga je vragen stellen en geef je genoeg om over na te denken. Je krijgt 90 minuten lang mijn kennis en ervaring. En natuurlijk mag je ook vragen stellen!

Worden al mijn vragen beantwoord?

Dat probeer ik zoveel als mogelijk. Als er veel deelnemers zijn, dan kan het zijn dat je vraag niet beantwoord wordt. Stuur mij in dat geval een mailtje: monique@mo-tivatie.nl. Dan krijg je uiteraard als nog antwoord. En ik vind het leuk om iets van je te horen.

Wat levert deze masterclass mij op?

Als het goed is veel! Er is een reden dat jij je hebt ingeschreven. Je bent op zoek naar jouw droombaan en het lukt je nog niet om deze te vinden. Tijdens de masterclass gaan we daar op in. Waarom lukt het je niet en wat moet je ervoor doen zodat je wél jouw droombaan vindt.

Op deze data kan ik niet. Komen er nog andere data?

Stuur mij dan even een mailtje: monique@mo-tivatie.nl

Schrijf je nu in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.