Tof dat je erbij bent!

Check je mailbox voor de bevestigingsmail

Jij hebt zoveel in je mars...

Je doet zo je best en het lukt je maar niet om een baan te vinden en te houden waar je je ei in kwijt kunt, je uitdaging in vindt. Je begint steeds vol goede moed aan een nieuwe baan om er vervolgens weer achter te komen dat dit het ook niet is. Je wilt het zo graag, maar baalt er zo van dat je opnieuw in deze situatie bent beland. Steeds vaker spookt de vraag “is er iets mis met mij?” door je hoofd. Je schaamt je bijna om weer te moeten toegeven aan jezelf dat het niet lukt.

Op dit moment sleep jij je dagelijks naar dat kantoor toe, in die auto of de trein en verdien je je geld om te kunnen leven, maar poeh wat baal je daar elke dag van! Naar je werk gaan is op dit moment écht een opgave en levert een bak aan stress op. Je probeert je dagelijks nog op te peppen en het vol te houden, maar diep van binnen overheerst het gevoel van mislukking. “Het lukt weer niet”.

Het is al geweldig dat je de stap hebt gezet om mee te doen met de masterclass, maar dat duurt nog even. Daarom kun je vanaf vandaag al de eerste stap zetten om naar jouw droombaan toe te bewegen en los te komen van dat stressvolle leven dat je nu leidt. Je wilt je toch geen dag langer nog zo voelen?!

Start daarom vandaag nog met deze training zodat jouw droombaan binnen handbereik komt en je vandaag al jouw leven een positieve wending kunt geven. Samen met de masterclass kun jij er zo het optimale uit halen zodat jij jouw droombaan dichterbij komt.

Hoe zou het voor je zijn als:

🍀 het makkelijker zou zijn om te checken of de vacature bij je past omdat je goed weet of je voldoet aan de eisen uit de vacature?

🍀 je jouw motivatiebrief makkelijker kunt schrijven omdat je zo kunt oplepelen wat jouw talenten zijn!

🍀 Ook in sollicitatiegesprekken niet meer met je mond vol tanden staat wanneer je de vraag krijgt waar jij goed in bent.

✔️ Dat zou het zoeken naar een droombaan zoveel makkelijker maken!

Daarom heb ik nu een hele handige training voor jou!

Ontdek jouw talent

In “Ontdek jouw talent” (de naam zegt het al) ga jij op zoek naar jouw talenten. Dat klinkt heel simpel. Dat is het op zich ook, maar… als jij al jouw talenten in kaart zou hebben, dan had jij die droombaan al lang gehad. En puur een lijstje van jouw talenten maken is niet voldoende.

 

Daarom dus deze training!

Ik help je ontdekken welke talenten je hebt én ook waarom het jouw talenten zijn. Je wilt tenslotte meer gaan doen van iets dat je goed kunt én waar je ook nog blij van wordt, toch? Dat maakt je dag leuker. Maar doe jij klakkeloos wat er op een lijstje staat? Nee natuurlijk niet. Je wilt toch weten wat ervoor zorgt dat jij er goed in bent en je er plezier in hebt? Welke aspecten zorgen ervoor dat deze talenten in jouw droombaan aanwezig MOETEN zijn?

 

Wat kun je verwachten?

In deze training kijken we niet alleen naar talenten, maar naar nog meer. De training bestaat uit drie modules:

 • Introductie in talenten
 • Module Talenten & kennis
  • Video’s met opdrachten
  • Werkboek
 • Talententraining
  • Misverstanden rondom talenten
  • Een inspirerende opdracht
  • Nog andere manieren om talenten te ontdekken

Alles wat jij nodig hebt

In deze training krijg je toegang tot een online omgeving met video’s, een werkboek en een checklist. Alles wat jij nodig hebt om jouw talenten in beeld te krijgen en meer!

 

Resultaat na de training:

Leuk zo’n training, maar wat levert het op? Je wilt natuurlijk wel resultaat zien van een training. Als je deze training hebt doorlopen, dan is dit wat je kunt verwachten:

✅ Je weet heel concreet wat je écht leuk vindt om te doen en wat je energie geeft

✅ Je weet heel concreet waar je écht goed in bent en ook waarom je er goed in bent

✅ Je hebt eindelijk helder wat jouw talenten zijn en waarom jij ze meer wilt inzetten in je baan

Dus wanneer jij in een sollicitatiegesprek zit…

dan hoef je niet meer te stamelen en te hakkelen als ze vragen wat jouw sterke punten zijn en waar je goed in bent. Je kunt het zo vertellen! En daarbij ook nog eens aangeven waarom! Dat is wat een werkgever graag wil horen en zien. Vertrouwen in jezelf en in je kunnen. Dan weten ze meteen waar ze je voor kunnen inzetten!

Investering

Deze training is niet los te koop en maakt onderdeel uit van een compleet programma. De waarde van deze losse training is zeker €150,-. Omdat ik het zo tof vind dat jij aan de slag wilt met jouw droombaan en je hebt ingeschreven voor de masterclass wil ik je deze training eenmalig aanbieden voor een klein prijsje. Daarom betaal je EENMALIG nu maar
€ 27,-

Ervaringen van anderen:

Ik sluit het traject af met een nieuwe baan die helemaal aan mijn wensen voldoet

Monique heet mij uitstekend begeleid in mijn coachingstraject wat ik de afgelopen maanden bij haar heb gevolgd! Ze stond altijd klaar met tips, gevraagd advies en feedback via de mail, zoom en whatsapp, telefoon en bij haar op kantoor. Ze heeft mij voorzien van veel nieuwe inzichten, niet alleen over mijzelf maar ook over mijn toekomstige carrière! Ik sluit het traject af met een nieuwe baan, die helemaal aan mijn wensen voldoet! Dank je wel Monique

Eveline Versnel

Ik heb inzicht in mijn drijfveren en ben nu mijn droom aan het verwezenlijken: een eigen praktijk!

Het loopbaantraject met Monique overtrof mijn verwachtingen. Ik heb in mijn leven al meerdere soortgelijke sessies gedaan en was bij aanvang wat sceptisch dat het een herhaling van zetten zou worden. Al in het eerste gesprek bleek Monique een zeer effectieve eigen aanpak te hebben. Begripvol en warm maar zeker ook confronterend en direct waar nodig. Zij begreep al snel waar ik vastliep en raakte de kern. Ze heeft mij inzicht gegeven in mijn innerlijke drijfveren. Hoe je je mindset kunt beïnvloeden en zo in kleine stapjes gewoon je droom te verwezenlijken. Ik durf de regie over mijn leven weer te pakken en “het weer leuk te maken”.

Yvette Makarawung

Ik heb inzicht gekregen wat bij mij past én een nieuwe baan!

Monique heeft de afgelopen maanden op een hele prettige manier inzicht gegeven wat bij mij past en mij geleerd ervaringen uit het verleden te relativeren. Wat ik heel fijn vond is haar open houding waardoor ik mij open durfde te stellen. Met verschillende methoden hebben we toegewerkt naar vooraf bepaalde doelen, en die doelen houdt Monique scherp in de gaten. Ook benoemt ze randzaken die haar opvallen en maakt het bespreekbaar, waardoor je extra groeit. Het heeft mij enorm geholpen. Heel veel dank Monique!

Patrick van Noort

Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn eigen bedrijf gestart

Ik heb bij Monique het droombaantraject gevolgd. Dankzij haar begeleiding heb ik beter in beeld gekregen wat mijn kwaliteiten zijn, wat bij mij past en zij was ook niet bang om door te vragen en kritisch te zijn. Ik vond het heel fijn het traject bij haar te volgen.

Liset Verra

Ik heb een nieuwe baan en ik heb echt de goede keuze gemaakt!

Bij het eerste telefoongesprek voelde het al goed. Tijdens de gesprekken met Monique heb ik mij ook altijd op mijn gemak gevoeld. Ze biedt veel verschillende mogelijkheden. Inmiddels heb ik een nieuwe baan die erg goed bevalt. Ik vind het werken met kinderen super leuk! Echt een goede keuze gemaakt met deze overstap. Ik heb mijn toetsen gehaald. Na de zomer ga ik officieel starten met de opleiding!

Suzanne Wyling

Veelgestelde vragen

Is alles online?
Ja, de hele training is online

Kan ik vragen stellen als ik vastloop?
Ja, dan kun je een mail sturen met jouw vraag

Gaat dit mij echt helpen?
Ja, want door deze training wordt het nu heel makkelijk om jouw talenten zo op te noemen in jouw motivatiebrief of tijdens een gesprek. Je weet niet alleen dát het jouw talent is, maar ook waarom het jouw talent is.

Zit hier ook persoonlijke coaching bij?
Nee, dit is een online module uit mijn coachprogramma “Ontdek jouw droombaan”. Daar zitten wel coachgesprekken bij alle modules. Dit is een online training die waardevol is om jou verder te helpen in het vinden van jouw droombaan.

Waar bestaat de training uit?
Je krijgt toegang tot een online omgeving waarin je video’s vindt bij alle onderdelen uit de training, een werkboek met vragen die je in kunt vullen en een checklist die je helpt bij het invullen van de vragen.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang heb tot de training?
Je krijgt een mail met inloggegevens voor de online omgeving binnen 24 uur

Ik heb niets ontvangen
Heb je niets ontvangen? Stuur mij dan een e-mail op monique@mo-tivatie.nl

Ik hoop je snel terug te zien in mijn MOtivatie Academie!

Monique_MarlotBakkerFotografie00080

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.