Met een personal coach Leiden op weg naar jouw dromen!

5/5

4,9

Een personal coach in Leiden kan jou in verschillende situaties verder helpen! Voel jij je niet (optimaal) gelukkig op de werkvloer? Voel je een bepaalde druk om op dit moment de juiste keuzes te maken, maar heb je geen idee welke dan ook echt de juiste is? In dat geval biedt onze coach jou de uitkomst. Aan de hand van een 1-op-1 coaching traject of workshop ontdek jij namelijk waar jouw geluk echt ligt.

Om dit geluk te kunnen vinden, wordt diep in de buidel gegraven. Zo ga je met jouw coach in Leiden niet alleen gezamenlijk op zoek naar jouw persoonlijke drijfveren en passie, maar tackelen we ook de negatieve gedachten die ervoor zorgen dat jij je momenteel niet helemaal op je plek voelt. Wij weten als geen ander hoe jij je momenteel voelt. Met ons coachingstraject zullen we jou het goede pad op leiden en ondersteuning bieden bij jouw ontdekkingstocht naar geluk.

We hebben allemaal dromen. As we jong zijn, denken we vaak dat alles mogelijk is. We geloven dat we onze perfecte baan zullen vinden en uiteindelijk de rest van ons leven iets zullen doen waar we van houden. Maar als we ouder worden, komen we soms vast te zitten in een sleur. We kunnen eindigen in een baan die we niet leuk vinden, of die niet erg goed betaalt. Heb je het gevoel vast te zitten in je huidige functie zonder duidelijk pad naar groei? Overweeg je een carrière verandering naar jouw droombaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? MOtivatie Coaching uit Leiden helpt je graag om je professionele leven weer in eigen hand te nemen en je doelen te bereiken. Neem geheel vrijblijvend telefonisch, per mail of via het formulier op de website contact op voor meer informatie over de mogelijkheden binnen coaching in Leiden.

Wat doet een (loopbaan) coach Leiden?

Een coach is iemand die je kan helpen uitzoeken wat je met je leven wilt doen. Als je je verloren of vastgelopen voelt, kan coaching Leiden je helpen je opties te onderzoeken en een plan uit te werken om te komen waar je wilt zijn. Misschien ben je wel een jobhopper en ben je het zó zat! Kortom, een loopbaanbegeleider is iemand die je kan helpen je loopbaan een mooie route te geven en ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor zit. En dat is van onschatbare waarde! Want hoewel het één ding is om uit te zoeken wat je met je leven wilt doen, is het een heel ander ding om het ook daadwerkelijk te realiseren. Maar met de hulp van een coach in Leiden van MOtivatie is alles mogelijk!

Ontdek jouw droombaan

Mijn aanpak

Om jou nieuwe inzichten te geven en jouw doelen daadwerkelijk te laten behalen, heb ik een hele effectieve aanpak.

1. Doelen stellen

Om resultaten te kunnen boeken, moeten we eerst jouw doelen bepalen. Het liefst zo concreet mogelijk. Dan weten we aan het einde ook waar we staan na onze samenwerking.

2. Onderzoek

We gaan op onderzoek uit, zowel persoonlijk als professioneel. Wie ben jij, wat drijft jou en welke talenten heb je in huis?

3. Blauwdruk

We maken een concrete (droombaan)blauwdruk voor de korte en de lange termijn. Daarbij stellen we een plan op hoe je dit gaat realiseren.

4. Realisatie

Het wordt nu tijd om dromen waar te maken! Jij gaat het leven leiden dat je wilt! Inclusief die droombaan.

Coaching Leiden – dit is waarom

Het is tijd om weer vertrouwen te krijgen in jezelf. Om jouw hoofd en hart weer in verbinding te laten komen door middel van coaching Leiden. Met 1-op-1 coachgesprekken en workshops helpen we jou graag om een shift te maken van stressbaan naar droombaan – van dromen naar doen!

MOtivatie kan jou helpen:

  • Duidelijkheid te krijgen over wat je wilt bereiken;
  • Realistische doelen te stellen en een plan te ontwikkelen om ze te bereiken;
  • Vertrouwen opbouwen in je vermogen om weer te geloven in jezelf;
  • Gedurende het hele proces gemotiveerd blijven. En vergeet je niet om op de MOtivatie mail te abonneren?
  • Zelf de regie in handen te houden voor het nemen van actiestappen naar je droombaan.

Personal coaching Leiden: vind jouw persoonlijke drive

Ik begrijp als geen ander hoe lastig het is om op eigen houtje te achterhalen wat nou écht je drijfveren en talenten zijn, omdat ik zelf ooit in die situatie gezeten heb. Om jou te kunnen voorzien van de juiste ondersteuning in deze zoektocht heb ik een online workshop ontwikkeld.

Deze workshop in Leiden bestaat uit zeven modules waarin je aan de hand van verschillende tools stap voor stap dichterbij het ontdekken van jouw persoonlijke drijfveren komt. Het uiteindelijke doel is dat je leert hoe je keuzes kunt maken die het best zijn voor JOU, zodat een gelukkig gevoel wordt gestimuleerd en je elke dag met positieve energie naar je werk kunt gaan.

Deze workshop past bij elke persoon die momenteel het gevoel heeft iets te willen veranderen in zijn of haar leven. Hierbij gaat de aandacht met name uit naar de zoektocht naar een droombaan. Is dit laatste niet voor jou van toepassing? Ook in dat geval kun je veel waardevolle informatie uit deze cursus halen! Zo biedt deze inzicht in jouw eigen gedachten en gedrag, leer je waar jij nou écht energie van krijgt en kom je meer te weten over wat voor jou belangrijk is in jouw huidige werk.

Het 1-op-1 coaching traject

Tijdens één van de 1-op-1 coaching trajecten met een professionele loopbaancoach in Leiden en omgeving leer je omgaan met het maken van keuzes. Bovendien zal je waardevolle kennis opdoen omtrent jouw persoonlijke drijfveren, talenten en passie(s). Deze informatie helpt jou op weg in de zoektocht naar een droombaan die perfect aansluit op jouw wensen, doelen en voorkeuren. Bij MOtivatie heb je de keuze uit drie soorten 1-op-1 coaching pakketten, elk variërend in duur, aantal gesprekken en opdrachten. Zo bestaat het eerste pakket uit één persoonlijk gesprek van 2 uur en één telefonisch gesprek van 30 minuten.

Na deze sessies heb je kennis in jouw drijfveren, weet je wat JIJ wilt en beschik je over een basis waar keuzes op gebaseerd kunnen worden. Met het tweede pakket word je drie maanden lang voorzien van persoonlijke coaching. Hierbij komen onder andere 1-op-1 gesprekken, persoonlijke opdrachten, een coaching sessie en het opstellen van doelen aan bod. Na afloop weet jij wie je bent, wat je wilt en hoe je dit gaat bereiken. Het derde, meest uitgebreide pakket betreft een persoonlijk coaching traject van zes maanden lang. Jouw coach staat tijdens dit traject op werkdagen te allen tijde voor jou klaar. Tevens ontvang je meerdere 1-op-1 gesprekken, een coaching sessie, persoonlijke opdrachten, doelen en nog veel meer!

Heb jij de podcast al geluisterd?

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veelgestelde vragen

Een personal coach schakel je in wanneer je sneller, makkelijker en beter de door jou opgestelde doelen wilt behalen. Of je nu bezig bent met je studie, middel in je loopbaan zit of niet meer zo goed weet waar je heen wilt met je carrière. In al deze situaties kun je ervoor kiezen om een coach in te schakelen.

Wanneer je niet zeker weet wat je volgende stap moet zijn of wat je nu echt gelukkig maakt kan een coach je hierbij helpen. Het maakt eigenlijk niet uit in welke situatie je zit of waarbij je hulp nodig hebt. Zit je met twijfels en weet je niet wat de volgende logische stap is, dan kun je er altijd voor kiezen om een coach erbij te halen. Samen met de coach kun je vervolgens bespreken waar je nu staat, wie je bent en vooral waar je heen wilt.

Twijfel je of het wel nodig is om een coach in te schakelen? Neem contact op en je wordt gelijk op de hoogte gesteld of een coach van waarde is voor jou.

Een personal coach kan op verschillende manieren goed van pas komen. Wanneer je net begint in het echte werkleven of wanneer je al een tijdje meedoet. Weet je niet zeker of je de juiste keuzes hebt gemaakt? Geen zorgen, een coach kan je hier ontzettend goed in begeleiden.

Een coach gaat samen met jou op zoek naar je persoonlijke drijfveren en waar je passie ligt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de negatieve gedachten die jij hebt. Een coach schakel je namelijk alleen in wanneer je niet goed weet wat je wilt of wanneer je je niet helemaal op je plaats voelt.

Wanneer je een samenwerking met een coach aangaat is het belangrijk dat beide partijen goed weten waarom jullie daar zijn. Dit is dan ook het eerste wat besproken zal worden. Vervolgens zullen er meer gesprekken komen waar acties en doelen uit komen. Als je niet goed weet wat je volgende stap zou moeten zijn hoef je dit ook nooit helemaal alleen te besluiten.

Zet je een coach in? Dan staat je een geheel traject te wachten. Zo begin je eerst met een kennismaking. Tijdens deze kennismaken moet het voor beide partijen duidelijk worden wat zij kunnen verwachten. De coach moet weten waar jouw twijfel zit en jij moet weten wat je kunt verwachten van je coach.

Aan de hand van 1-op-1-coaching kom je er al snel achter wat jou echt gelukkig maakt en welke stappen je moet zetten om daar te komen. Wanneer duidelijk is waar je nu staat en waar je heen wilt met je carrière ga je samen met je coach plannen maken. Deze plannen bevatten verschillende stappen die je moet zetten om tot jouw droombaan te komen. Je uiteindelijke doel kan natuurlijk ook zijn om meer plezier uit je huidige werk te halen. Dit is voor iedereen anders.

Het coachingstraject eindigt wanneer jij volledig tevreden bent met waar je uiteindelijk staat. Wat dat dan voor jou is verschilt per persoon. Elk coachingstraject verschilt daarom ook per persoon.

Het inschakelen van een personal coach heeft verschillende voordelen voor jou. Naast dat een coach ervoor zorgt dat jij sneller en makkelijker je doelen bereikt zijn er nog meer voordelen uit het inschakelen van een coach te halen.

Wanneer je een coach inschakelt heeft deze altijd volledige aandacht voor jou. Het doel van een coach is dan ook om jou te begeleiden en te ondersteunen waar nodig. Om zo je doelen te kunnen bereiken. Een ander voordeel van een coach is dat je altijd gaat kijken naar waar je kwaliteiten liggen. Zo leer je én jezelf beter kennen, maar leer je ook hoe je deze kwaliteiten het beste kunt inzetten.

Nog een voordeel van coaching is naast dat er geholpen wordt je doelen op professioneel vlak te behalen, er ook gekeken wordt naar je emotionele groei. Zo leert een coach je bijvoorbeeld beter naar jezelf te luisteren, zodat je in het vervolg ook minder twijfels hebt bij het maken van verschillende keuzes. Als laatst helpt een coach je bij het in balans brengen van je leven. Zo wordt ervoor gezorgd dat je lekker in je vel zit en zowel je professionele als persoonlijke doelen haalt.

Je ideale baan vinden?
Vraag direct een GRATIS intakegesprek aan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.